Ett dygn i Barcelona

Min vän Clara Hallencreutz har designat en cavaflaska för spanska vinmärket Anna de Codorníu. Den vackra flaskan lanseras i Sverige i Maj. Clara blev bjuden att komma till vingården som ligger 40 min utanför Barcelona och hon tog med mig, Marie och Lill. Ett dygn att minnas!

 

IMG_1731

Clara, Marie, jag och Lill. Glada över att vara på vingården i solen.

 

IMG_1737

 

IMG_1728

Min favorit är den ekologiska cavan.

 

IMG_1721

Dom hade förberett en otroligt god lunch till oss.

 

IMG_1724

Så snyggt och enkelt att servera räkorna i skrynkligt papper.

 

IMG_1723

Det godaste var baconinlindad banan.

 

IMG_1713

Vi fick en genomgång av vart de olika druvodlingarna finns i Spanien och hur det påverkar smaken av druvorna/cavan.

 

IMG_1722

 

 

IMG_1712

I dessa behållare görs cavan.

 

IMG_1718

 

IMG_1754

20 meter under mark finns en imponerande vinkällare. Vi åkte ett tåg runt för ytan var för stor för att promenera.

 

IMG_1748

Gamla verktyg hängde på väggen.

 

IMG_1747

Deras första generator som användes back in the day.

 

IMG_1749

 

 

 

IMG_1746

IMG_1738

 

IMG_1782

Dagen på vingården avslutades med en cocktailkurs.

 

IMG_1783

 

 

IMG_1784

 

IMG_1787

Voilà!

 

 

 

About the Author : Daga Lamy

0 Comment

Kommentera