Alla hjärtans dag!

IMG_4739

Once upon a time I was in love…

IMG_0612

Ibland känns det som jag har allt härligt bakom mig. Jag har varit tokkär, gift mig, skaffat två fantastiska barn… och skilt mig… (det var väl det minst härliga även om vi är bättre vänner nu än någonsin tror jag haha)

Is this it?? Har jag liksom förbrukat allt mysigt, som vissa har under en livstid, på 15 år… Det ska bli underbart att se mina barn växa upp och fortsätta med mitt jobb som jag älskar… men mitt privatliv… hmmm jag är ju nöjd med det jag fick och tror inte att jag kommer bli riktigt kär igen och det känns väl ok men samtidigt lite sorgligt.

Jag önskar i alla fall att ni haft en underbar dag idag med era hjärtan! Jag har tillbringat min dag med mina älskade barn. Det finaste jag har!! Hade inte alls gillat denna dagen om det inte vore för dom! Tack Linus för att du gav mig så underbara barn ♥

IMG_4736

IMG_4739

IMG_4761

Vi avslutade dagen genom att gå på en välgörenhetskonsert i Sollentuna. Hanna Hedlund, Jakob Stadell, Shirley Clamp och många många fler sjöng så att inte ett öga var torrt. Så grymt duktiga. Linn frågade mig varför jag gråter för allting… Ja du det undrar jag också… Har väl massa gråt som måste ut… Eller PMS… eller bara extremt lättrörd haha

Kram på er!

About the Author : Jessica Wahlgren

3 Comments

 1. Anette 23 februari, 2016 at 15:37 - Reply

  Hoppas oxå ni hittar tbx till varandra,kärleken finns men man får kanske kämpa lite ibland,gräset är inte grönare,jag lovar.

 2. Lulle 16 februari, 2016 at 14:54 - Reply

  Hej,
  Jag förstår dig precis Jessika!
  Har man väl varit så förälskad och haft det så bra så är det svårt då man har en ram att gå efter typ….
  Du verkar vara en toppentjej med bägge fötterna på jorden, ser det som en stor förlust för Linus faktiskt!!
  Följer även Pernilla Wahlgrens blogg och det känns som du verkligen gillar din ex familj, då du alltid pratar så väl om dem och firar jul och massa annat ihop!!
  Har alltid tyckt att du och Linus var ett så otroligt vackert par ihop..
  Hoppas innerligt att ni två hittar tillbaka till varandra….

  Tack för en fantastisk blogg,

  //L

 3. Petra 16 februari, 2016 at 06:20 - Reply

  Men alltså på riktigt…Du kan inte skriva några rader på din blogg förrän Expressen rycker ut lite text ur den. De vinklar till den lite och vips så låter det som att du fortfarande sörjer Linus.

Kommentera