Första skoldagen, första båt-turen, första bogserturen…

Det var en supertaggad Colin som gick till skolan igår… Tänk att jag fortfarande minns första skoldagen… Nu var det ju bara inskolning men ändå… pirrigt och kul.

IMG_8477

IMG_8478

Sen åkte vi till Täby C och åt sushi och väntade in att Linn skulle sluta skolan. Colin älskar sushi!! 13 bitar tryckte han i sig… Grymt bra sushi på Melanders i Täby c faktiskt 🙂 När vi plockat upp Linn åkte vi ut till Värmdö till världens bästa farmor och farfar!! Så skööönt att sommaren är här nu!! Åkte till Waxholm med båten och käkade glass.

IMG_8486

Älskar att åka båt!! Jag vet också att en del av er blir lite oroliga men vill försäkra er om att jag tog på mig flytväst sekunden efter bilden tagits ♥

IMG_8487

IMG_8564

IMG_8502

Colin stoppade häftmassa i näsan och lekte att det va snor… det var ju väldigt kul när jag väl upptäckte det haha

IMG_8503

IMG_8511

Goooos

IMG_8512

När vi skulle åka hem startade tyvärr inte båten av nån anledning som ingen fattade då den va nyservad och allt 🙂 Så då blev vi bogserade hem hahaha Det är något som är lite förnedrande med det haha men jag va lika glad ändå och ännu gladare när Farfar Hans grillar senare på kvällen… Yammi!! Är som ni vet inte så bra på matbilder så ni får använda er fantasi 😉

IMG_9364

Grymt med assistans på vattnet! Tack Tack om ni nu mot förmodan läser min blogg haha

IMG_8546

Slutligen så blev det även första dopppet i havet för i år för mina galna barn brrrrr

 

IMG_8542Mina underbara ungar!!! Så söta att jag dör!! Bild från Linns Snapchat som onekligen får mig att längta till MIDSOMMAR!!

Hoppas ni njuter av solen för det gör jag!!

Kram J

About the Author : Jessica Wahlgren

2 Comments

  1. annika 2 augusti, 2016 at 16:30 - Reply

    Åh vilka fina solglasögon!! Varifrån?

  2. Annika 2 juni, 2016 at 10:26 - Reply

    Jag minns också första dagen i skolan. Hur vi satt i matsalen och blev uppropade och jag blev glad för att jag kände några stycken i klassen sen innan.

    Vilka härliga sommarbilder! Värmdö på sommaren, kan de bli bättre?!

Kommentera