Foundation från BareMinerals!

Jag testade en ny foundation från BareMinerals som var jättebra! Väldigt lätt och naturlig och man köper den som ett litet kit med foundation, borste (som e superskön) och puder! Gillar deras produkter jättemycket och har man lite problem med hyn rekommenderar jag ofta produkter från BareMinerals, då de är väldigt skonsamma mot hyn.

bareskin_try_me_kit_bare_shell_02-1

Verkligen superbra kit!!

Häromdagen köpte jag även lite grejer från Chanel. Jag känner mig lite fånig men det känns alltid lite extra lyxigt när man köper Chanel.

IMG_0322

 

Dessa foundations till vänster är fortfarande lätta men lite mer täckande. Den svarta i mitten är lätt… silkeshy. Gillar även solpudret jättemycket!

Vill gärna ha en väska därifrån också haha men jag kan inte motivera mig själv att lägga så mycket pengar på en väska. Är det värt de timmarna ifrån barnen som jag måste jobba för att kunna köpa den? Är det värt att hoppa en semester för en VÄSKA? Nej så klart inte!!! Men nån gång… kanske 😉

Ha en trevlig fredagkväll ♥

About the Author : Jessica Wahlgren

1 Comment

  1. Camilla 16 oktober, 2015 at 19:18 - Reply

    Har precis fått upp ögonen för bareMineral. Jag har både detta kit du rekommenderar och det vanliga original foundation lösa pudret. Har du något tips för att applicera de lösa foundation? Jag får inte till den täckande effekten som när ett make-up-proffs lägger det på mig.
    Har du något tips på highlighter till hyffsad peng? Hört att både GloMinerals & Anastasias kit är bra.
    Jag är inte så bra på det där med smink men har precis fått upp ögonen för vilken värld jag gått miste om i 35 år.

Kommentera