Matbaren!

Igår bjöd finaste Anna-Lena (En vän och en fotograf som jag jobbar mycket med) ut mig och Raphael (som också jobbar mycket med A-L) på en helt underbar middag på Matbaren. Hade aldrig varit där förut.

Jag älskar mat. Jag älskar all typ av mat men det här var överjordiskt gott. Jag kan uppskatta allt ifrån ett hål i väggen till lyxkrog. Jag har lite svårt för lyxkrogar där rätten består av en liten prick på tallriken och sen kostar det 500 spänn men annars älskar jag verkligen alla typer av restauranger.

Allt var perfekt igår. Allt ifrån sällskap till personal och till maten. De serverar mellanrätter och man tar in en i taget tills man känner sig nöjd. Lagom stor meny så man slipper sitta i en timme för att man inte kan välja. Storleken på rätterna var helt perfekta och jag kom på mig själv att jag för en gång skull inte slängde i mig maten utan njöt av varje liten tugga… och ja jag tog små tuggor för det var så gott att jag aldrig ville att det skulle ta slut. Nu blev jag bjuden av bästa Anna-Lena men oavsett om jag betalat själv så var det värt varenda krona och jag längtar tills jag ska gå dit igen.

imgres    images

Heeeelt magiskt!!! Detta åt jag igår och det går faktiskt inte att förstå eller beskriva i ord hur gott detta var!!

Så vill ni ge er själva en riktigt god smakupplevelse boka bord HÄR!

Kram J

About the Author : Jessica Wahlgren

0 Comment

Kommentera