När barnen går i ens fotspår…

IMG_1719

Hej på er! Nu är jag inte arg längre haha. För ett tag sen spelade Linn och Colin in en sk sminktutorial. Colin fick sminka Linn. Försökte lägga upp den slutgiltiga filmen men det gick inte… Är sååå oteknisk. Ska lära mig i veckan.

IMG_1716

IMG_1719

Colin… en riktig konstnär!!

IMG_1722

Jag fick också ta del av Colin ”trademark” nämligen att rita två vampyrtänder haha

Linn sminkade sen mig och jag blev otroligt imponerad över hur duktig hon är!! Tyvärr tog jag ingen bild på det… nästa gång.

Har ni några frågor el något speciellt ni vill ha tips på så passa på att fråga nu så svarar jag i veckan.

Ha en skön kväll!

Kram Jessica

 

 

About the Author : Jessica Wahlgren

4 Comments

 1. Anna 19 oktober, 2016 at 18:37 - Reply

  Hej 🙂 Skulle vilja ha tips på bra puder-ögonskugga? Är ljusblond med ljusblå ögon (nästan turkos) och vet inte vilka färger/nyanser som passar mig? Hur lägger man ögonskugga snyggt? Får aldrig till det, tar alltid bara över hela ögonlocket men det är ju egentligen inte ”rätt” :/ Tack för en fin blogg 🙂 Kram Anna

 2. Camilla 19 oktober, 2016 at 09:36 - Reply

  Hej! Har en fråga, närmast ögat hur ska man sminka där utan att bli rynkig under ögat? Inget puder utan bara concealer..?

 3. Nillan 19 oktober, 2016 at 05:47 - Reply

  Gomorron 🙂 Jag har en liten, eller kanske stor fråga. Är 49 år och har aldrig riktigt lärt mig hur jag sminkar mig lite snyggt när det är fest. Tycker att jag har för hängande ögonlock, ibland hänger dom mer ibland mindre hmm… Men det här med ögonskugga som är så himla snyggt, på mig ser det bara ut som på en ödla, och jag vet ju inte hur jag ska lägga den och var. Ja du hör ju, jag skulle så gärna vilja göra mig lite finare när det är fest eller något speciellt. Har du något bra förslag på var i Stockholm man kan gå för att få bra tips o råd. Eller kan du inte tänka dig att köra en liten sminkskola tillsammans med några fler ödlor som jag hihi. Betalar såklart, det vore superkul!! Ha en fin onsdag. Kramkram

 4. Petra Gärling 18 oktober, 2016 at 20:18 - Reply

  Jag har en fråga! Har några tråkiga pigmentförändringar i ansiktet. Undrar vilken foundation som döljer dem bäst?
  Häls Petra

Kommentera