Sååå snurrig!

VARJE dag så går jag ut från hotellrummet, kommer till hissen och säger till Hanna: ”Nej, jag glömde min telefon” el ”Nej, jag glömde min handduk” el ”Nej, jag glömde min våtdräkt” osv osv min telefon glömmer jag titt som tätt lite överallt så att alla andra kommer springandes efter mig är detta din???? Eh JA! Tack!

Alltid JAG!!! Nu tror jag att jag glömt den i bilen på väg hem från Yogan. Så förhoppningsvis dyker den upp och jag får tillbaka den i morgon bitti men just nu har jag ju då INGA bilder att visa er… Så himla trött på mig själv… Har någon av er nåt tips hur man kan bli bättre på att komma ihåg saker. Jag brukar alltid skylla på att jag har så mkt annat att tänka på med barn, jobb, aktiviteter osv men nu har jag ju verkligen BARA mig själv att tänka på men ÄNDÅ glömmer jag mina grejer VARJE dag…

Då det inte var några bra vågor idag så åkte vi till San Sebastian och käkade helt underbart god Tapas. Vi avslutade med yoga på stranden i solnedgången och det var helt magiskt ljus så förhoppningsvis får ni se lite bilder på det imorg… håll tummarna!!

Imorgon åker vi kl 6 på morgonen för att få bästa vågorna i soluppgång… Längtar!!

Dags att sova för mig nu…

Kram kram ♥

IMG_3925

About the Author : Jessica Wahlgren

2 Comments

  1. Rosa 10 september, 2015 at 21:25 - Reply

    Inte likt dig att glömma saker lite överallt 😉

  2. Annika 10 september, 2015 at 10:12 - Reply

    Inga tips att komma med, men tröstar med att jag är lika glömsk jag. Närminnet är helt bortkopplat. Min man börjar bli lite irro på mig och tycker att jag ska söka hjälp för att det är skrämmande dåligt.

Kommentera