Sunkberoende!

IMG_5030

Har tänkt att jag ska försöka dra ner på sunket i mitt liv. Kanske blir jag piggare och gladare av det. Har de senaste 3 dagarna inte ätit så mycket socker el nån äcklig snabbmat. Har dessutom tränat lite varje dag hemma… men istället för lyckorus är jag är jättetrött, ont i huvudet, konstant hungrig och tänker baaara på mat. Jag tycker inte ens om sunkmat så vad är grejen? Då fattar man hur illa den skiten man stoppar i sig är… blä

Åt jättenyttigt nästan hela dagen igår frukost, lunch, middag….

IMG_5030

Min frukost… åt dock 3 såna ”mackor”, Fisk och grönsaker till lunch och sushi till middag!!

Kl 21 var jag så hungrig att jag kunde inte stå emot en krämig svampsoppa med ett glas rödvin på Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad… Nä jag klarar inte av att vara fööör sund. Att inte äta snabbmat, godis och chips och träna lite mer får räcka för mig.

IMG_5040

Så mysigt ställe i Hammarby Sjöstad, precis vid vattnet.

IMG_5045

IMG_5049

Ser kanske inte så god ut men den var magisk!!

IMG_5051

Världens bästa Daga ♥

 

Världens bästa Frida Under Construction har satt ihop ett träningsprogram man kan göra hemma som jag ska köra nu. Kan dela med mig lite övningar framöver om ni är intresserade??

Kram

 

 

About the Author : Jessica Wahlgren

4 Comments

 1. Annika 23 november, 2016 at 10:31 - Reply

  Man behöver inte vara hungrig, nej, men är man ”tillfredsställd i gommen”? Icke. Jag kämpar på med kosten just nu och det är fan så tråkigt när jag egentligen bara vill äta kött och pommes, pasta, sås, ris osv.

 2. Katta 23 november, 2016 at 08:47 - Reply

  Vill gärna ha övningar! Är ute och rör på mig mycket men vill gärna stärka upp också;-)
  Tack på förhand!
  /K

 3. sara 22 november, 2016 at 13:55 - Reply

  Hej Jessica, tips, ät havregrynsgröt och ett kokt ägg till frukost så står du dig bättre..mellanmål mellan frukost och lunch, tex kvarg med nötter (finns flera sorters smaksatt kvarg utan tillsatt socker), lunch, mellanmål, middag och två kokta ägg på kvällen, funkar ruskigt bra för mig och man behöver inte vara hungrig. Kram!

Kommentera