Surfakademin, yoga, badmode och solbrillor!

Skärmavbild 2016-12-21 kl. 21.27.06

Det är nu 3 dagar kvar till Jul och 8 dagar kvar tills jag åker till Costa Rica igen och jag mår så bra av att veta att jag först ska få fira jul med mina älskade barn och sen få åka med vänner till värme.

IMG_3817 Dessa resorna betyder så mycket för mitt psykiska välmående. Jag har aldrig riktigt kommit till ro när det gäller yoga, meditation och liknande. Min kropp och mitt psyke skrek efter det men jag bara körde på.  Sen tack vare Hanna Hedlund, som tog med mig till Biarritz för att surfa för första gången, insåg jag hur mycket jag behövde surf, yoga och meditation i mitt liv.

IMG_5602

IMG_5064

Tack vare Malin Berghagen så började jag även gilla yoga på den resan. Hon är fantastisk! Plötsligt förstod jag grejen. Jag blev inte rastlös jag bara lyssnade på hennes vackra röst och andades och grät ibland. Jag gråter ganska ofta har jag insett… det är så befriande på nåt sätt och jag tror att jag behöver det helt enkelt. Tack och lov är det ofta glädjetårar också 🙂

IMG_5629

Underbart gäng på min första surfresa med Surfakademin (Biarritz)

Surfen är en sån adrenalinkick. Det är dessutom värsta träningspasset (fast du märker inte ens det för du har så kul) och sen meditation på samma gång. Att vara så i nuet och bara tänka på sig själv, vågen och brädan är magiskt. Det gör underverk med mig.

Så är ni ute efter en utmaning, förändring, en inre resa, lyckorus, nya vänner, landa i dig själv… jag kan fortsätta hur länge som helst och jag lovar er ni kommer inte ångra er. Har ni ekonomisk möjlighet så åååk. Ni kommer aldrig att ångra er. Just nu erbjuder Surfakademin 2000 kronor i rabatt om ni anger koden  #jessicawahlgren# (viktigt med båda hashtagsen) när ni bokar Sri Lanka HÄR jag kommer definitivt åka dit också… mitt mål är att åka till alla Surfakademins locations!! Om ni åker så MÅSTE ni maila och berätta  allt!!

vijo_1601_1421b

Älskar fortfarande denna bilden på mig från Costa Rica. Baddräkt från HM

Skärmavbild 2016-12-21 kl. 21.08.26

Denna gången har jag ingen ny surfbaddräkt men köpte den här fina baddräkten från Lagoon

SENTIDO

Har tidigare gjort reklam för Miss Tunica som ger er 20 procents rabatt om ni uppger koden Jessica20 fram till nyår. Klicka HÄR

Skärmavbild 2016-12-21 kl. 21.27.06Sist men inte minst vill jag slå ett slag för solglasögonmärket Anton Frans.  Jag har dom på bilden och jag älskar deras brillor. Sjukt snygga, sköna och grymt ljus och att 300 kronor per sålt par går till välgörenhet är såå fantastiskt!! Dessutom nu under hela julen har de höjt det till 500 kr per sålt par! Look good do good!!!

Nu ska jag pyssla om min febriga lilla dotter ♥

Kram J

 

About the Author : Jessica Wahlgren

0 Comment

Kommentera