Total tystnad…

IMG_8279

Hej på er!

Som ni säkert förstått så har jag lagt bloggandet på is. Jag har känt att jag måste tag i min hälsa. Har mått dåligt under en längre tid men inte riktigt tagit tag i det. Det har därför varit svårt för mig att få ihop inspirerande blogginlägg när jag inte klarat av att inspirera mig själv i det verkliga livet.

Jag har  inte velat lägga ner el skriva när jag ska börja igen för jag vet inte. Har prioriterat barnen och mitt vanliga jobb. Jag hoppas varje dag att jag ska hitta ”gnistan” igen och är helt övertygad om att den kommer… Men om det är imorgon el om en månad kan jag inte lova i nuläget. Men jag hoppas ni kommer tillbaka då. 🙏💗

Just nu reser jag runt i samarbete med Kappahl och Melodifestivalen där jag och Frida Zetterström tillbringar en heldag tillsammans med en som tävlat och vunnit att få styling av Frida och hår och smink av mig och sen gå och titta på Melodifestivalen på kvällen.

IMG_8258

Älskar att flyga ✈️

IMG_8279

Är verkligen superkul och har nu landat i Skellefteå för att imorgon få piffa en vinnare här och sen se Mellon…

För att se filmerna vi gjort hittills och om du vill vara med och tävla antingen i Linköping nästa helg el i Stockholm näst nästa gå in och titta och tävla HÄR

Hoppas vi ses!! Skulle va fantastiskt kul om någon av er vinner 🎈
Stor kram 💕

 

About the Author : Jessica Wahlgren

8 Comments

 1. Ann 28 februari, 2017 at 22:37 - Reply

  Ta hand om dig, ja det är mycket man ska fixa och orka med. Ibland känns det som man måste vara en supermänniska för att leva upp till allt i samhället. Du får bara skita i det och låta dig vara okej med att det är så här just nu det är inget evighetstillstånd. Bli inte stressad över det utan låt det vara då får du snabbare tillbaka energi och glädje. Livet går ju upp och ner! Kram på dig fina du!

 2. Cecilia 27 februari, 2017 at 10:37 - Reply

  Självklart ska du prioritera hälsan ! Lycka Till och Stor Varm Kram !!!

 3. Maria 26 februari, 2017 at 20:41 - Reply

  Fina Jessica
  Prioritera det som är viktigast i livet, du själv, din hälsa och dina barn!!!!
  Jag saknar så klart din blogg men du får ta den tid du behöver!!!! Var rädd om dej!!!

 4. Johan 26 februari, 2017 at 06:42 - Reply

  Bra att du tänker på hälsan! Förstår precis känslan! Har själv varit där och för min del har regelbunden träning varit grejen; först joggning, sen simning (fick sluta springa pga skadat knä). Det blir som terapi och bra ”ventil” plus att man mår kanon fysiskt. Lycka till och stor kram tillbaka!

 5. Pelle 25 februari, 2017 at 12:23 - Reply

  Känns som du har för höga krav på dig själv, tillvaron och även bloggandet. Börja med att ta ner ribban ett hack, och kolla med läkare om du kanska kan få hjälp medicinskt, om så bara för ett litet tag…?

 6. Madeleine 25 februari, 2017 at 08:46 - Reply

  Ta hand om dig.

 7. Aleksandra 25 februari, 2017 at 02:02 - Reply

  Styrkekramar till dig, ta en sak i taget. Vi väntar

 8. Monica 24 februari, 2017 at 18:11 - Reply

  hej Jessica
  Förstår mycket väl hur det är att må dåligt och jag hoppas för din skull att du ska med tiden kunna må bra igen. Du gör helt rätt att lägga din tid på dig själv, dina barn och ditt jobb. Ha inga krav på när du skall börja blogga igen. Tänk på dig själv nu och ta väl hand om dig! Jag väntar på dig så länge som det behövs. Många kramar och mina tankar går till dig./Monica

Kommentera