”Tyck synd om mig mode” ;)

Jag blir typ aldrig sjuk men nu har jag åkt på en riktig ”mancold” och varit helt sänkt hela helgen. När man har barn så kan man ju inte bara lägga sig och va sjuk utan det är bara att bita ihop och måla om rummet som man loooovat och åka och bowla som man looovat haha så nu jag är helt slut!! Men nu är båda hos kompisar så nu tänkte jag bara lägga mig och göra ingenting!! Och bli frisk!!!

Ville bara förklara min frånvaro och påminna er om att idag är sista dagen på Love Warriors fina rabatt på 30%… Gå in och titta här på allt fint och ange bara koden Styleguide/LW

Har så mycket jag vill skriva om men jag måste passa på att vila nu och lovar att uppdatera imorgon!

Unknown-1

Kram J

 

About the Author : Jessica Wahlgren

4 Comments

 1. Caroline 21 december, 2016 at 12:32 - Reply

  När jag läser min kommentar nu låter den otrevlig. Så menade jag inte. Tvärtom. Ta hand om dig. Det var bara så jag menade. God jul.

 2. Caroline 21 december, 2016 at 08:26 - Reply

  Fast det är väl klart att man kan vara sjuk fast man har barn? De får väl roa sig själva under några dagar. Du skulle väl aldrig tvinga dem att göra saker de inte orkar när de är sjuka? Varför ska inte de visa samma respekt för dig då? Nej det förstår jag inte. Man väljer ju inte att vara sjuk för att slippa göra saker med barnen. Du väljer ju själv såklart men nog tycker jag att du ska ta hand om dig.
  Krya på dig.

 3. Cecilia 18 december, 2016 at 23:02 - Reply

  Men alltså ! Du ska absolut inte behöva förklara dig el känna dig dålig för att du inte bloggar !!! Sköt om dig, tänk på dig själv och se till att DU mår bra ! Kramar

Kommentera