Im in L O V E!

Jag har hittat en produkt som jag blivit helt kär i. Ni vet så där när man varit med om något bra så vill man frälsa hela världen. Jag kände så när jag varit på ett ställe som heter Bara Vara. Det var en själslig erfarenhet som jag då och nu verkligen ville att ALLA skulle få vara med om.

Mer om Bara Vara en annan dag. Det jag ska berätta om nu är av en ytlig karaktär men känner ändå starkt att så många kommer älska mig efter att ni upptäckt denna produkt! 😉

Wetsuit Bottle-2 kopia 2

Många av mina vänner och kollegor förstör sina hår när dom tvättar dom. Detta har jag skrivit om innan. Ska försöka formulera mig kort… Ett schampo torkar ut ditt hår. Även ett fuktgivande schampo måste ha något ämne i som tar bort fett annars skulle hårbotten inte kännas ren. Det många gör fel är att de tvättar HELA håret varje gång och ”gnuggar” längderna och topparna så de sliter upp fjällskiktet på håret och därmed förstår strukturen mer och mer för varje gång.

Denna produkten sätter du i längderna i blött hår innan du schamponerar. Wetsuit innehåller massa fukt och ämnen som skyddar håret ifrån den skada schampot gör. Använd schampo i hårbotten och låt det sen bara skölja över topparna. Håret blir rent ändå. Känner du att ditt hår av nån anledning är jättesmutsigt eller luktar så kan du även tvätta längderna för produkten skyddar ändå ditt hår.

Så du använder ditt favoritschampo och balsam precis som vanligt men lägger i detta skydd innan bara. 

Jag har bara använt detta i två veckor och märker redan otrolig skillnad på mitt hår. Även en kompis som har extensions säger att det är fantastiskt både till vanligt hår och extensionhår (som oftast är väldigt preparerat från början och behöver mer skydd än nåt annat)

Är ni sugna på att testa klicka HÄR 

Berätta gärna vad ni tycker om ni är lika blown away som jag är!!

Kram J

 

 

 

About the Author : Jessica Wahlgren

3 Comments

 1. Evelina 20 juni, 2016 at 10:51 - Reply

  Den här produkten ska jag prova. Vilket/vilka schampoon och balsam rekommenderar du att man kan använda? 🙂

 2. Christina 16 juni, 2016 at 20:20 - Reply

  Snälla, berätta mer om Bara Vara!

 3. Annika 15 juni, 2016 at 13:27 - Reply

  Länken funkade ej, men hittade produkten här http://www.lyko.se/wetsuit/wetsuit-hair-protecting-new-patented-250ml?gclid=CIjrpJj2qc0CFWL2cgoduW4NLg

  Har du tips på ett djuprengörande schampo i någorlunda normal prisklass (ej över 250 kr)? Jag har lite svårt med ett hår som är tjock, frissigt och sällan känns rent efter tvätt.

Kommentera