Ansiktsbehandling av underbara Veronica på Agdeliuskliniken

IMG_2577

Idag fick jag en fantastisk ansiktsbehandling på Agdeliuskliniken. Det är min andra ansiktsbehandling av Veronica och nu börjar jag känna en härlig förändring i hyn. Det var en kemisk behandlingen med peeling, som dämpar pigmentering, förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer och rynkor och är väldigt mjukgörande.

Jag har även bytt ansiktsprodukter till Zo Skin Health och min hy är så mycket bättre! Jag kommer lägga ut en före- och efterbild så får ni se förändringen. Jag har under mitt vuxna liv lidit av problemhy, därav att jag fick rådet av Carina och Veronica på Agdeliuskliniken att testa dessa ansiktsprodukter. Jag har en helt annan lyster i hyn numera med en jämnare hudton och jag upplever att mina rynkor och linjer minskat något, hela hyn i ansiktet är väldigt mycket mjukare och mer elastisk.  Jag har fortfarande lite acne kvar men känner att det blir bättre och bättre för varje dag. Jag återkommer om några veckor då min hy är helt frisk med bild.

 

IMG_2577

Bästa Veronica Folkesson, legitimerad hudterapeut på Agdeliuskliniken.

 

IMG_9652

Kan inte leva utan dessa ansiktsprodukter från Zo Skin Health. Dessvärre är de ganska dyra, men då jag har känslig hy och lätt att få acne så är det värt vart enda krona. Just nu har Agdeliuskliniken 50 % rabatt på utvalda produkter, så är ni intresserade av att prova dessa vilket jag varmt kan rekommendera, så passa på nu då de som sagt är ganska dyra.

 

About the Author : Kina Björck

4 Comments

 1. Anna T 29 december, 2016 at 22:26 - Reply

  orsaker, inte ”orsaker”!!!

 2. Anna T 29 december, 2016 at 22:24 - Reply

  Jag är absolut ingen läkare och det kan finnas flera ”orsaker” till problem med hyn. Ville bara tipsa om att ibland kan det vara medicinskt och kan behöva hjälp att läka. Kan förstå att du inte vill ”stoppa i dig en massa mediciner” och när det gäller mig behövde jag äta den en längre tid. Hoppas det fortsätter hjälpa dig! Och hoppas alla som behöver hjälp får det på det sätt som passar den! Ingen ska behöva lida. Stor kram och tack för svar!

 3. Anna T 22 december, 2016 at 18:58 - Reply

  Har också haft problem med hyn som vuxen och fick äta medicin, dock inte någon av de starka varianterna som finns eftersom jag inte hade svåra problem, och det hjälpte mig. Provade olika behandlingar innan det, men förgäves. Visst kändes hyn mjukare, men vuxenacnen blev kvar. Även om jag inte hade svåra problem var det jobbigt nog!

  • Kina Björck 26 december, 2016 at 22:15 - Reply

   Hej Anna,

   Jag har också ätit medicin för min dåliga hy, men jag är inte så förtjust i att stoppa i mig en massa medicin, så jag avslutade kuren förtidigt. Dock märkt jag ingen skillnad när jag åt medicinen heller, men jag borde kanske ätit den längre. Jag måste ändå säga att dessa ansiktskrämer har förbättrat min hy väldigt mycket. Jag har haft problem med min hy sen tonåren och hade verkligen önskat att någon rekommenderat dessa produkter för mig då så jag sluppit lida i alla dessa år. Jag har ingen spåns på produkterna tyvärr, då de är väldigt dyra, men de är som sagt värt vart enda krona, för mig i alla fall. Hoppas jag kan hjälpa någon.

   Kram, Kina

Kommentera