Alcazar på Börsen!

images

I lördags mötte jag upp Joel för att käka middag på Berns Asiatiska och sen vidare till Börsen för att se Alcazar.

IMG_4571

Världens bästa Joel och jag lärde känna varandra när vi jobbade med musikalen ”Priscilla”

När vi satt där så får jag ett samtal från polisen och jag tror mitt hjärta på riktigt stannade några sekunder. Jag hann tänka att det hänt något men nej det var bara att någon tyckte att jag parkerat för nära så han kom inte ut. Jag hade lämnat min bilnyckel hos syrran och hon var inte hemma så jag hade tyvärr inte möjlighet att flytta den även om jag velat. Jag vet att jag stod nära men det var ett stort mellanrum framför bilen så jag insåg att detta var ju bara en surgubbe.

Polisen skickade ut någon för att titta på det och om de ansåg att jag ”parkerat in” honom kommer min bil bogseras bort… suck Jag hade inget val så det var bara att hoppas på det bästa. Bilen kom ut och min bil stod kvar så det var som jag misstänkte bara nån surgubbe… detta bekräftades även med lappen på bilen. Haha man kan ju inte bli upprörd på människor som skriver arga lappar och kallar människor de inte känner för idiot. Han kom ju trots allt ut?!! Jag skrattade faktiskt bara åt det.

IMG_4609

IMG_4543

IMG_4582

IMG_4596

IMG_4574

IMG_4597

IMG_4587

IMG_4626

Alltså jag vet inte vart jag ska börja!! Det här är SÅ bra!! ALLT! Det är sån underbar energi från början till slut. Dansarna, Ljud, ljus, kläder (Maggan Julle) smink och hår (Conny Bäckström och Petra Stenhammar) och sist men inte minst Andreas, Lina och Tess, vilken prestation… de bara KÖR!! En extra eloge till Lina som födde barn för bara några veckor sen men strålar som aldrig förr och med en kropp och energi som Jag inte ens hade innan jag fick barn haha

Har ni inte sett den boka NU!!

 

 

 

About the Author : Jessica Wahlgren

1 Comment

  1. Annika 3 november, 2016 at 10:32 - Reply

    Uppenbarligen är ju du bra på att parkera som kom in där medan han är kass som inte kom ut. Haha..
    Maken fick långfingret härom morgonen av ingen anledning alls så karln i bilen bredvid hade inte koll på vad han surade över. Folk som kör bil verkar så knasiga. Jag tror jag fortsätter att åka kommunalt..

    Vi var på Börsen för nån helg sen. Tyvärr var jag i helt fel modus den kvällen. Lina var nyförlöst och hade stand in och det ryckte inte dans-tarmen alls så en kompis och jag satt i baren under hela showen. Dumt.

Kommentera