I Hälsingland med vänner och barn! Del 1

I måndags åkte jag och barnen till Hanna och Martin i Kilafors. De har köpt en gammal skola där och det var helt underbart för både vuxna och barn. Vi lagade mat, grillade, badade, hoppade studsmatta, spelade rundpingis, gick promenader, sprang, tränade, stretchade, kollade film, drack vin, pratade, pratade och pratade. Det är så himla vackert där… In love i både mina vänner, barn och Hälsingland ♥

image

image

Hanna shoppade fint porslin på loppis som hon, Peter och Lisa diskade på baksidan 🙂

image

image

image

 

Skön stretch efter pw…

image

image

image

 

När Hanna och Peter drog ifrån på PW så stannade jag. Oscar och Lisa och tog en Groupie 😉

image

 

… och en selfie 🙂

image

Barnen hoppade…

image

… och hoppade…

image

… och ritade

image

Gemensam matlagning med bubbel… bästa bästa

image

 

Den enda bilden jag hade på Martin och Jakob och från middagen va den här… den var ju toppenbra. Känns som de vill säga sluta fota och äääät istället! haha Fina Kristin och Malin och hennes barn Love och Isac kom också förbi och åt med oss. Så himla mysigt. Extra kul att träffa Love då hon var Linns barnvakt när Linn var bara  drygt 1 år… 🙂 En annan komisk sak som jag insåg för ett tag sen (eller rättare sagt Pernilla påtalade detta) är att 3 av Malins heter Love, Linn och Isac. Mina heter Love Linn och Colin Isac…

Imorgon kommer fler bilder från mina fantastiska dagar men nu måste jag sova 🙂

Kram J

 

About the Author : Jessica Wahlgren

3 Comments

 1. Jenni 25 juli, 2015 at 10:02 - Reply

  Jag förstår precis hur det känns, har själv problem med fruktansvärd PMS. Jag är 42 år och har alltid haft mer eller mindre besvär men med åren har det blivit värre. Nu har jag precis börjat följa din blogg så jag har inte läst tidigare inlägg om PMS. Har du provat Premalex? Jag arbetar som sjuksköterska på en gynekologklinik i Stockholm och har pratat med många kvinnor med samma problem, så vi är absolut inte ensamma. Då jag till slut absolut inte stod ut med mig själv så pratade jag med en gynekolog som hade lite olika förslag bla Premalex eller hormonspiral. Jag började med tabletterna och kände en enorm skillnad, vilket även min man gjorde:-) man förpestar ju som sagt inte bara för sig själv utan även för den närmsta omgivningen.
  Tack för en trevlig blogg
  // Jenni

 2. Madelaine 25 juli, 2015 at 09:58 - Reply

  Finns tabletter i life-butikerna som inte innehåller Östrogen som vi köper till vår dotter o som hjälper henne för att må bättre. Då hela familjen drabbades av hennes PMS. De heter Female och de hjälper henne att må bättre och omgivningen med. Skickar en kram och tänk vad skönt att du vet anledningen till att du skrek till honom, så mycket bättre att förklara och trösta då!

 3. Monic 25 juli, 2015 at 00:01 - Reply

  Fantastiskt att läsa…för även om du vet att du inte är ensam så behövde jag höra/läsa att jag inte är ensam om detta vidriga humör. Tack! Tack!

Kommentera