Jag är KÄR!!!

Åh jag vet inte vart jag ska börja… Allt började med att jag såg att Malin och Hanna skulle åka på Surf/yoga-resa till Biarritz och jag kände ”jag vill också”…. FÖLJ MED sa både Hanna och Malin. Sagt och gjort… jag bokade resan och nu är jag/vi här.

Idag surfade jag alltså för första gången… har tyvärr inga bilder på just det eftersom jag inte ens hade med min telefon… så härligt att bara va i nuet samtidigt som  man vill dela med sig av sin kärlek. För kärlek är precis det det är… att surfa… och att yoga.

Att i flera timmar ta våg efter våg efter våg och märka jaha om jag vinklar kroppen så så händer det här och om jag kommer för långt fram/bak så går det inte alls osv… jag kom upp på första försöket och eftersom jag är väldigt prestationsmedveten så gav det mig den kicken jag behövde för att våga testa vad som händer om man gör si el så… och jag är verkligen KÄR i att surfa!!! Känslan att vänta in rätta vågen… känna kraften under brädan, komma upp och stå… och sen bara surfa in mot stranden… I´m in heaven!!!

Älskar Biarritz! Älskar att jag har så fantastiska vänner! Älskar mitt liv så galet mycket just nu!!

image

Precis landat… igår 🙂

IMG_3196

Första kvällen 🙂 Biarritz är så vackert! Foto: Malin Berghagen, fler bilder på hennes blogg… klicka HÄR

image

♥♥

image

 

image

efter surf blev det lite avkoppling på stranden och sen yoga med Malin… magiskt!

image

Och sen middag…

image

 

Vackra Hanna ♥

image

Ska försöka ta med kamera till surfen imorgon… måste ju få till några bildbevis 😉

 

About the Author : Jessica Wahlgren

0 Comment

Kommentera