Jag tänkte på att…

Vissa år är jag i STORT behov av semester. Både hjärnan och kroppen har känts slutkörda och jag har bara längtat efter att få STÄNGA AV. Jag har några sådana år bakom mig, och de åren har jag faktiskt oftast lyckats planera in riktigt lång ledighet. Jag är väldigt medveten om att det är få förunnat att kunna göra det – det är liksom uppsidan av myntet som egenföretagarlivet innebär – men det kräver också disciplin. Disciplin, att faktiskt våga stänga av, tacka nej, koppla ner och vända ryggen mot pulsen och uppdragen, och bara titta på lugn och ledighet.

Det jag oftast längtar efter då är att få ha långtråkigt. Att vara så ledig att jag LÄNGTAR tillbaka till pulsen. Att tappa räkningen på dagar och tid, att sluta planera.

Andra år, som det här 2017, känns det inte riktigt lika GALET nu i juni, och trots att jag inte har en oändligt lång ledighet framför mig känns det helt okej. Jag känner mig peppad på att spendera mer tid tillsammans med familjen och jag längtar såklart efter att vara ledig men de uppdrag jag tackat ja till i sommar känns kul! Mer om dessa längre fram, men en ledtråd är att de har med havet och segling att göra!

 

IMG_6603

 

Men OM jag nu ändå skulle ta och ha lite semester – vilket jag verkligen skall ha i sommar – så är det trots allt skönt att känna att livets övriga 335 dagar är minst lika inspirerande och kul och givande.
DET om något borde vara en målsättning för de flesta.

-Nu gör vi en bra måndag av det här!

About the Author : Frida Zetterstöm

0 Comment

Kommentera