Min älskade pappa!

Min pappa är världens bästa pappa. Jag brukar kalla honom för farsan Baloo för att han är snäll och cool. Efter det som hänt i Paris har jag haft ett litet uppehåll från mina inlägg på lite mer än en vecka. Jag har känt mig tom. Tom för att detta händer och tom för alla som sörjer sina kära. Tom för de som mist livet. Unga, glada människor som studerat i många år för att nu börja leva ute i den stora världen. Tom för alla dom.

Idag längtar jag efter min familj och vill skriva några rader om min pappa.

Min pappa fyller år idag, han är på min älskade ö Formentera i Spanien hos min syster. Jag kände för att lägga ut lite bilder på honom. Jag ligger sjuk hemma men saknar min syster Sinika, systerdotter Luna och min pappa Nick massor idag.

 

IMG_7207

Min storasyster Sinika, våran pappa Nick och jag när vi bodde på Formentera.

 

IMG_3578

Såhär ser han ut idag, våran älskade pappa.

 

IMG_3455

Vårt hus på Formentera låg högt uppe på en kulle bakom denna vackra väderkvarn.

 

IMG_3532

Vackra Formentera.

 

IMG_3520

 

IMG_3512

2 cool 4 school.

 

IMG_3510

Pappa är väldigt omtyckt och social. Han bryr sig på riktigt, sånt känner man.

 

DSC00519

I regnbågens alla färger, precis som hans själ.

 

DSC01388

Pappa har alltid gett mig fina råd i livet. Love, don´t hate. Forgive. Always go back to yourself- what can I do better? Give without expecting anything back. Dare to talk to the people around you if you are hurt, only way to solve a problem is to hear each other. Alltid på engelska. Han är Holländare och vi pratade engelska i familjen när jag var barn, det har bara blivit att vi fortsatt så.

 

IMG_3781

Happy birthday papa!! I love you!

About the Author : Daga Lamy

0 Comment

Kommentera