Semestermode… men sprang ändå… Ååh vad jag är bra ;)

Det är såååå skönt med semester men motivationen att springa försvann lite 😁 men vips så skickar min kompis Malena, som jag startade detta lilla projekt med, en bild när hon va ute och sprang och då kände jag att jag måste också!!! Jag sprang i 50 MINUTER i sträck… på löpband… har aldrig hänt innan. Så mitt tips när det går trögt är att man e några st som kan peppa varandra…  Och Martinas bok Heja heja som jag tipsat om tidigare! Skicka gärna till mig när ni springer… Ni har fortf chans att vinna boken 🙂

image

image

Tror jag ska sno en av dessa och paddla ut en sväng nu 🙂 det är jag värd hehe

image

image

 

Alltså dessa två!!!! Love of my life!!!

image

image

 

Barnen tyckte det va superkul att åka go cart som gick så snabbt att jag inte ens hann få en skarp bild haha

image

 

En annan rolig lek är att låsa ute mamma på terassen haha skruttunge 🙂

Nu ska jag sola lite 😉

Kram på er

 

About the Author : Jessica Wahlgren

3 Comments

 1. Ann-Sofie 26 juni, 2015 at 14:12 - Reply

  Häftigt med människor som vågar ha mål!! Kör på det, det verkar vara ett spännande lopp!
  Men jag är lite feg ( har dåligt pannben säger min man…) och börjar med halvmaran:) Jag tror att det blir i Malmö i oktober eller om det var Helsingborg. Får bli i Skåne iallafall. Drömmen vore ju en halvmara i New York!
  Kram

 2. Ann-Sofie 26 juni, 2015 at 11:22 - Reply

  Vad härligt det ser ut, njut på! Här hemma skiner faktiskt solen idag ( hör och häpna) men var lugn det ska regna i helgen….
  Kul att följa din utmaning med löpningen, jag springer en del själv och älskar det! Har läst Martinas bok och blev inspirerad, har som, mål att springa en halvmara innan året är slut:)
  kram

  • Jessica Wahlgren 26 juni, 2015 at 12:48 - Reply

   Tack snälla. Va kul. Mitt mål är/var att springa loch ness maran i Sept men jag tror jag också vill börja med halvmaran… vart tänkte du springa den? Kram kram

Kommentera