Vårmode och studentfin i TV4

IMG_6645

I förra veckan blev jag tillfrågad att vara med i några inslag i TV4 Nyheterna. Jag tog föregivet – såklart – att det rörde sig om inspelning i Stockholm som vanligt, och eftersom det här är första veckan på typ tusen år som jag INTE är i Stockholm en enda dag så jag sa först att det inte skulle funka, men så visade det sig att det var i GÖTEBORG. Kors i taket!
Så himla kul att få göra lite TV i min egen hemstad för en gång skull!

IMG_6642

 

Tillsammans med stilexperten Katarina Althin spelade vi in två korta inslag på avdelningen Nordiska Designers inne på NK. Det första temat handlade om vårmodet i stort, och det andra fokuserade på trender kring studentmodet i år.

IMG_6643

 

Givetvis pratade vi bland annat om färgen rosa och om materialet plisserat, och jag slängde snabbt på mig en tjusig topp från Stylein med just dessa komponenter. (Helt ärligt så lånade jag den från stången bredvid i butiken, och prislappen sitter kvar i nacken, men tanken är att jag snart skall köpa mig en egen faktiskt!)

IMG_6644

 

När vi pratade studentmode så lånade jag en blå snygg topp från Tiger i halterneck-modell.
Jag gillar ju plagg med fokus på axlarna och denna hade lite linne i sig vilket gav den en snygg form och struktur. Du hittar den HÄR!

IMG_6645

Resultatet skall bli två korta inslag, på ett par minuter vardera, och det första skall visst sändas så snart vädret blivit liiiite varmare och vårigare, (typ i augusti då kanske eller?!)
Så håll utkik!

About the Author : Frida Zetterstöm

2 Comments

  1. Anna-Lena Erlandson 12 maj, 2017 at 11:39 - Reply

    Härligt att vara i Götet ibland och jobba Frida! Hoppas vi ses snart igen! Stor kram

  2. Britt-Marie Myström 12 maj, 2017 at 11:14 - Reply

    Fina ni är

Kommentera